Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Napájení urychluje výrobní systémy

Napájecí zdroj, o Powerbox, je umístěn v pouzdře IP54 a měří 250 mm x 160 mm x 55 mm. Obsahuje mikrokontrolér pro nastavení ochranného chování a přijímá vstupní napětí od 323V AC do 560V AC třífázové. Je navržen tak, aby splňoval bezpečnostní požadavky 60950-1 a 62368-1 EMC je v souladu s normami EN61000-6-3 a EN61000-6-2.

Napájení je určeno pro použití v tovární automatizaci a automatizovaných balíkových rozbočovačech pro dopravníky, třídicí přepínače a další zařízení pro elektronický obchod.

Je navržen tak, aby pracoval v drsném prostředí a je mechanicky konfigurovatelný tak, aby vyhovoval různým faktorům tvaru nebo přímé integraci do stejnosměrných motorů. Obsahuje mikrokontrolér, špičkový výkon, režimy omezení proudu a ochrany. K dispozici je také měkký rozběh, nadproud, přepětí a teplotní ochrana. Využívá aktivní korekci účiníku (PFC) s vysokou účinností, kompaktní topologií LLC.


Napájecí zdroj o výkonu 250 W je určen pro 24V stejnosměrné motory a může dodávat špičkový výkon 480W na jednu vteřinu, udržet vysoké kapacitní zátěže a řídit recyklaci energie při zpomalení nebo zastavení stejnosměrného motoru. Tato funkce může prodloužit životnost zařízení a ušetřit energii. Pro vyšší výkon nebo redundanci může být paralelní. Rozsah provozních teplot je -25 ° C až + 70 ° C.

Jiná výstupní napětí jsou k dispozici na přání pro napájení 36V, 48V stejnosměrných motorů, stejně jako přizpůsobená napětí.

K dispozici je LED indikátor stavu napájení, signál DC-OK a dálkový reset pro integraci do systému řízení provozu dopravníku.