Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove dodává od Recomu úsporné DC / DC měniče

Jsou určeny pro aplikace, které vyžadují vysokou hustotu výkonu a vysokou účinnost a mají výkony od 3,3 W do 30 W.

Vyhovují průmyslovému standardu DOSA (12,19 x 12,19 mm) a jsou k dispozici s jmenovitým výstupním proudem 1,0A, 2,0A, 3,0A nebo 6,0A. Využití řídicího IC a vícevrstvého deskového designu má za následek špičkovou hustotu výkonu až 800W / in3 stejně jako umožňují použití v aplikacích s omezeným prostorem.

Maximální účinnost je mezi 97-99%, pro provoz při plném zatížení při okolních teplotách až do 107 ° C bez nuceného chlazení vzduchem. Konvertory jsou baleny v kovové nádobě s integrovanou základní deskou pro efektivní šestistranné stínění pro minimální emise hluku, říká distributor. Jsou také kompatibilní s normou EN 55032.

Dalšími charakteristikami jsou flexibilní možnosti řízení a ořezávání, kolíky pro dobrý výkon, řízení zapnutí / vypnutí a sekvenování s programovatelnou dobou náběhu výkonu pro zjednodušení současných nebo předem definovaných sekvencí. Jmenovité výstupní napětí 3,3V nebo 5,0V lze pomocí jednoho externího rezistoru zkrátit nahoru nebo dolů. K dispozici je také programovatelné ovládání soft-startu.

Distribuční společnost také dodává vyhodnocovací desky Recom pro sérii RPM pro testování, vývoj a prototypování.

Převodníky stejnosměrného napětí jsou nyní k dispozici jako moduly pro povrchové montáže s kontakty zemského pole (LGA).