Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

První armádně kvalifikovaný Arm procesor pro hi-rel aplikace

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A je součástí 64bitového portfolia Arm Layerscape společnosti NXP, s quad-core Arm Cortex-A72 o výkonu 1,8 GHz.

Zahrnuje akceleraci zpracování paketů a vysokorychlostní periferní zařízení “a je uznána pro svou výkonnou architekturu a špičkovou výpočetní hustotu“, uvádí Teledyne. Jeho> 45 000 CoreMarks výpočtu je spárováno s duálním 10Gbit Ethernetem, PCIe Gen3 a SATA Gen3.

Přístroj je také dostupný v Teledyne nejnovější „Qormino“, který obsahuje 4 GB paměti DDR4.


Zařízení Grenoble společnosti Teledyne e2v se specializuje na screeningové části pro náročná prostředí a dělá LS1046A dostupnými v balíčcích RoHS i Pb.

Kromě toho, jako součást programu řízení životního cyklu Teledyne e2v Semiconductor („SLiM“), může být životnost tohoto zařízení podporována po dobu 15 let nebo déle, aby se předešlo problémům zastarávání.

Teledyne e2v má úzké vazby s NXP - portfolio kvalifikované pro letecký a obranný průmysl zahrnuje procesory PowerPC založené na QorIQ P- a T-Series řady NXP, stejně jako PowerQUICC.

Vojensky kvalifikovaný

„Vidíme nový trend, který se vyvíjí v leteckém a obranném průmyslu směrem k 64bitovým produktům založeným na Arm s elektronicky kvalifikovaným zařízením Teledyne e2v z naší série Layerscape komerčních procesorů,“ řekl marketingový manažer NXP Altaf Hussain. „Věříme, že zákazníci e2v nejenže využijí výpočetní výkon zařízení, ale také ekosystém, který podporuje Arm.

Čipy Power Architecture jsou dobře známé v aplikacích s vysokou spolehlivostí. „Zákazníci mohou buď přejít na řešení založená na Arm nebo začít nový vývoj s osvědčenými řešeními založenými na architektuře Power od společnosti NXP,“ řekl Teledyne.