Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Senzor tlakového tlaku se vyhýbá mýdlu a šamponu pro nošení

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Volal LPS33W, zařízení s hodnocením IPx8 je chráněn vnitřním viskózním zalévacím gelem a má se za to, že vydrží: „slanou vodu, chlor, brom, detergenty, jako jsou mýdlo na ruce a šampon, e-kapaliny a lehké průmyslové chemikálie, jako je n-pentan,“ řekl ST.

Balení je válcové (průměr 3,3 mm x 2,9 mm) a tvarované, aby se usnadnilo použití O-kroužků, když je zapotřebí uzavřený kryt, a víko je odolné proti korozi.

Podle firmy je gel proprietárním vzorcem a jeho vlastnosti spolu s vestavěným signálem podmíněné úpravou dosahují tlaku 0,008hPa RMS.


„Náchylnost k opětovnému toku pájení při montáži je také extrémně nízká, driftuje méně než ± 2hPa a obnovuje normální přesnost za 72 hodin,“ řekl ST. „Teplotní kompenzace udržuje přesnost v rozmezí ± 3hPa v provozním rozsahu od 0 ° C do 65 ° C.“

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorGel složení je trochu záhadou, s pouze mechanické vlastnosti uvedené v datový list (Tabulka 9)

Hodnoty výrobního oříznutí jsou uloženy v energeticky nezávislé struktuře a jsou staženy do registrů při zapnutí pro normální provoz. Další kalibrace není nutná.

Spotřeba je 15 µA v režimu s vysokým výkonem, 3 µA v režimu s nízkou spotřebou a 1 µA při vypnutí.

128-bitový FIFO ukládá až 40 slotů s 32bitovým tlakem a teplotními daty, což snižuje frekvenci interakcí MCU hostitele, což umožňuje hostiteli spát více a šetřit energii.

Dodávka je 1,7 až 3,6V a já2Digitální rozhraní C a SPI jsou vestavěna, stejně jako nízkopásmový filtr.

Začala masová výroba.