Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance snižuje potřebu hostitelského CPU pro monitorování PSU a přidává referenční design

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Aliance (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex a STMicroelectronics) vytvořila společnou specifikaci pro několik typů konvertorových modulů 48Vdc-dc - přezdívaných „Power Stamps“.specifikace zde) a primárně zaměřené na IT vybavení a velká zařízení pro zpracování dat s rozvaděčem na úrovni 48V, lokálně napájejícím například FPGA a asics.

Power-Stamp-Alliance-controllerNový modul,řadič razítko„Budou použity s„ družicovými razítky “, které byly definovány dříve. Jeho cílem je poskytnout veškeré uživatelské rozhraní, řídicí a napájecí napětí až šesti satelitů, „což umožňuje, aby konverze výkonu probíhala bez jakýchkoli požadavků na hostitelskou aplikaci,“ uvedla organizace. „Je ideální pro servery, úložné a výpočetní systémy, kde je omezen prostor v blízkosti procesoru. Hostitelský systém by musel pouze poskytnout 48V zdrojovou kolejnici pro regulátor a satelitní razítka, což by odstranilo potřebu jakéhokoli primárního a sekundárního předpětí. “

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardAliance zároveň oznámila návrhovou desku pro procesory na bázi mikroarchitektury CPU nové generace 10 nm - kódové označení Ice Lake.


Další referenční desky jsou k dispozici pro procesor Intel13 VR3 (Skylake) a pro asics a FPGA.

K dispozici je také grafické uživatelské rozhraní (GUI), které mohou vývojáři používat s produkty od kterékoli členské společnosti, a novou referenční desku pro vysoce aktuální čipové sady ASIC a / nebo FPGA.

Členové aliance Power Stamp Alliance souhlasí se standardním otiskem produktu a funkcemi poskytovanými uvnitř, přičemž soutěží nezávisle prostřednictvím diferenciace topologie, obvodů a výkonu.