Vyberte zemi nebo oblast.

Close
Přihlásit se Registrovat E-mailem:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sponzorovaný obsah: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

Analyzátor spektra SIGLENT SVA1015X je velmi výkonný a flexibilní nástroj pro různá měření ve frekvenčním rozsahu od 9 kHz do 1,5 GHz. Skvělé základní specifikace jsou základem pro všechny zahrnuté a dostupné funkce a funkce. Velmi nízká DANL (zobrazovaná průměrná hladina hluku) -156dBm a široká škála filtrů RBW (1Hz - 1MHz) umožňují uživateli vidět velmi malé a úzké signály. Sledovací generátor je standardně součástí dodávky a umožňuje uživateli provádět skalární měření ztrát na kabelech, filtrech a dalších komponentech. Dosud existuje vše, co lze od dobrého analyzátoru základního spektra očekávat. S SVA1015X však existuje mnohem více.

Mezitím velmi běžným požadavkem je schopnost provádět ladění EMI nebo měření pre-compliance. Dnešní návrh vysokorychlostních dat, zařízení IoT a napájení s přepnutým režimem neodmyslitelně vlastní mnoho zdrojů pro problémy s EMI. Nezbytné jsou proto předběžná měření EMI a ladění ve všech fázích návrhu. Siglent nabízí volitelné řešení pro SVA1015X, které lze kdykoliv zakoupit a nainstalovat. Tato volba rozšiřuje sadu filtrů RBW o speciální filtry EMI a také detektor Quasi-Peak. Přidání sady blízkých sond (SRF5030 (T)) dokončuje sadu ladění vstupní úrovně. V kombinaci s LISN je to skvělé nastavení pro prováděná měření předběžného souladu EMI.

Mnohem specializovanější funkcí je analýza vektorové sítě. Tato volba může být také přidána kdykoliv později a umožní uživateli provádět měření S11 a S21. Měření lze zobrazit v různých formátech, jako jsou X-Y (dB / fázové přetížení), polární nebo Smithovy grafy. Typické úkoly, například měření skupinového zpoždění filtrů nebo vstupního / výstupního stupně zesilovače nebo přizpůsobení antény, lze snadno řešit. Upřímně řečeno, přesnost výsledků by neměla být srovnána s plnou, samostatnou VNA, nicméně výkon této možnosti je velmi solidní.

V případě, že 1,5GHz nejsou schopny vaší aplikace a potřebujete vyšší frekvence, podívejte se na řadu SSl3000X společnosti Siglent. Nabízí podobný výkon a možnosti. Ale vylučuje možnost VNA. Pokud potřebujete řešení pro měření VNA nad 1,5GHz, dávejte si pozor na www.siglenteu.com tam je něco na cestě.

Pro každého, kdo se zajímá, kdo je Siglent a co dělají? Siglent Technologies začal v roce 2002 vyvíjet digitální osciloskopy. Po 15 letech výzkumu a vývoje zahrnuje produktové portfolio digitální osciloskopy s šířkou pásma 50 MHz a nyní až 1 GHz, ruční osciloskopy s izolovanými vstupními kanály nebo bez nich, funkce / libovolný průběh signálu generátory také v široké škále šířky pásma (10MHz až 500MHz), stejnosměrné napájecí zdroje pro laboratoře, digitální multi-metry s 4,5 až 6,5digity, analyzátory spektra a generátory vysokofrekvenčních signálů s maximální šířkou pásma 3,2 GHz a dalšími obecnými testovacími přístroji . Siglent neustále rozšiřuje svou nabídku produktů. Plánem pro rok 2019 je vydat více než 3 nové produkty a rozšířit současné portfolio na jedné straně o výkonnější nástroje a na druhé straně o zcela novou produktovou skupinu.

V průběhu času se společnost Siglent rozrostla na světového lídra v oblasti elektronických zkušebních a měřicích zařízení. Jeho produkty kombinují inovativní funkce a funkčnost se silným závazkem kvality a výkonu.

Siglent má v současné době tři hlavní kanceláře po celém světě. Za prvé, ústředí v Shenzhen, Čína. Veškerý vývoj a produkce se tam dělají. Je zaměstnáno přes 300 lidí. Více než 100 inženýrů pracuje v několika odděleních, včetně hardwaru, softwaru, průmyslového designu, testů a pokročilé environmentální laboratoře, stejně jako vysoce kvalifikovaný manažerský tým a další technické profesionály.

Dceřiné společnosti v Americe a Evropě byly založeny v roce 2014. Americká kancelář se nachází v Solonu, Cleveland / OH a od otevření kanceláře se postupně rozrůstá na nyní 6 lidí. Pracují na místním prodeji, servisu a podpoře. Evropská kancelář se nachází v Hamburku / Německu a byla řízena vzdáleně z Číny. Od října 2018 začal Siglent zaměstnávat místní zaměstnance. Mezitím se o servis a podporu, prodej a marketing starají tři zaměstnanci. Hlavním cílem je poskytovat zákazníkům a prodejním partnerům kvalitní služby a neustále zlepšovat a optimalizovat výkon. Veškeré opravy a pozdější kalibrace budou prováděny lokálně v centru Evropy.

Celý evropský prodej provádějí autorizovaní distributoři. Výhodou pro zákazníka je, že další obchodní partner společnosti Siglent není zpravidla daleko a všechny předprodejní a prodejní aktivity lze provádět v místním jazyce. Chcete-li najít svého distributora Siglent, můžete se obrátit na naše webové stránky www.siglenteu.com -> Jak nakupovat.

Kontaktní údaje

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Německo
Tel: +49 (0) -819-95946
& # x49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t. & # x63; om